Hva trenger du til barnehagestart?

BarnehagestartHva trenger du egentlig når barnet skal starte i barnehagen? Her har vi samlet noen tips til klær og praktiske ting vi mener det er lurt å ha kontroll på.

Klær

I barnehagen er de små mye ute og leker, uansett vær. For at barnet skal trives, er det viktig å ha på riktig påkledning, så ikke det blir kaldt, varmt eller vått. 
Trelagsprinsippet som du sikkert kjenner til selv, er alltid et godt utgangspunkt. Det vil si at man kler barnet i tre lag, fra innerst, ofte med bambus eller ull til yttertøy som passer sesongen.


Praktiske småting

Utstyr til Barnevogn / Sovetid
Det er mye variasjon på hvordan de forskjellige barnehagene praktiserer sovingen, noen sover inne, mens andre sover ute. Det vil derfor variere endel på hva det er behov for. Vi har uansett listet opp de viktigste tingene her

 

Er det noe mer du lurer på angående klær og utstyr til barnehagenstart, så er du mer enn velkommen innom butikken vår for en hyggelig prat, vi har lang erfaring med barn i alle aldre. Bor du langt unna, kan du gjerne sende oss en mail eller ta kontakt med oss på chat, facebook eller telefon.Vi ønsker deg lykke til med en spennende barnehagestart 💗