Hva trenger den nyfødte?Hva trenger du egentlig den nyfødte?
Det er mye å tenke på, og vi kan hjelpe deg et godt stykke på vei, vi har også laget en huskeliste på de tingene vi ikke selv fører, men som mener det er lurt å ha i hus til babyen kommer 💗

Klær
Husk å tilpasse klær etter hvilken årstid babyen blir født på, er det på vinteren trenger du ekstra ull, mens er det på sommerhalvåret, er det mange som foretrekker bambus eller bomull på det innerste laget istedet. Er du usikker på størrelsen, så kan du sjekke vår størrelsesguide her

Barnevogn og bilstol
Det er mye å tenke på når du skal velge barnevogn og bilstol. Du har sikkert googlet endel allerede. Selv fører vi Britax i begge kategoriene, ettersom vi selv har gode erfaringer med merket og de har lang fartstid i bransjen Britax er et merke du virkelig kan stole på. Britax har også vunnet flere forskjellige tester de siste årene.
Vi har også gjort det litt enklere for deg, vet å sette opp forskjellige pakkeløsninger for deg som ser etter både vogn og bilstol.

Utstyr
Det er mye praktiske småting som kan være lurt å skaffe seg. Her har vi listet opp det vi har brukt selv i perioden med baby i hus. 


Andre ting det kan være lurt å skaffe. Dette har vi ikke i butikken selv, men mesteparten av dette får du på ditt lokale apotek.
Bleier
Zinksalve
Babyolje
Våtservietter
Febertermometer
Neglsaks
Pyrisept
Kamera
Seng, madrass, dyne og sengetøy
Ammepute
Vippestol

Er det noe mer du lurer på angående klær og utstyr til den nyfødte, så er du mer enn velkommen innom butikken vår for en hyggelig prat. Bor du langt unna, kan du gjerne sende oss en mail eller ta kontakt med oss på chat, facebook eller telefon.

💗Lykke til på den fantastiske reisen du skal igjennom 💗